Design Connection Inc receives several Design Excellence Awards

Event Date: 
09/27/2011
Arlene Ladegaard, was recently awarded the 2011 Overall Winner for the ASID Heartland Design Awards. On September 22, Arlene gathered with local industry professionals for the American Society of Interior Designers annual dinner. During the awards ceremony Arlene was recognized for her extensive contribution of high quality design along with several other awards for specific projects.
 
"Design Connection, Inc. has been the recipient of numerous design awards and recognitions from our professional colleagues.  While this professional recognition is always very gratifying, our greater satisfaction comes from the pleasure these clients/homeowners receive from their finished projects.  Our goal is always to deliver for them a one-of-a-kind space or home that flows seamlessly and reflects their unique lifestyles" - Arlene Ladegaard.

 
 

Award winning projects include a Kitchen Remodel, Master Bedroom Suite and Lower Level.
 
Kitchen Remodel – Kansas City, Mo.
Our team was selected to create an updated, functional kitchen and hearth room in this circa 1926 home. We took the project from design concept and space planning, through material, cabinet and fixture selections and purchasing. In addition, we managed the overall project to ensure that all aspects met with our clients’ satisfaction. Throughout the project, we made all of our decisions and selections with an absolute commitment to respecting the original style of the home. The end result was a stunning integration of contemporary style within a traditional home.
 
Master Bedroom Suite - Leawood, KS
Our client came to us in need of a new Master Bathroom, Bedroom and Closet Suite. She was tired of the outdated look in need of a new and organized closet and her traditional furniture, accessories and wall treatments that were in dire need of a new face lift. What we created for her was a new Zen-like space that was up-to-date, functional and absolutely stunning.
 
Lower Level - Carney, MO
This small family, wanted to create a space in their unfinished basement that every member would enjoy. Their basement went from concrete walls to a warm, old world feel. We used natural elements, mixed with a Tuscan countryside color palette and dark accents, as well as some curves to keep it modern and interesting.